Fransar – Västerås

För dig som vill göra fransar i Västerås, Sveriges sjätte största stad, finns det stora möjligheter till fransförlängning. Det finns flera fullgoda alternativ i staden och vi har valt ut de vi tycker är bäst. Vi lyfter samtidigt fram det unika med varje salong. Häng med när vi listar våra favoriter som vi återkommer till år efter år.

Fransar – Västerås

För dig som vill göra fransar i Västerås, Sveriges sjätte största stad, finns det stora möjligheter till fransförlängning. Det finns flera fullgoda alternativ i staden och vi har valt ut de vi tycker är bäst. Vi lyfter samtidigt fram det unika med varje salong. Häng med när vi listar våra favoriter som vi återkommer till år efter år!

Hud och fransar

Hud och fransar är enligt oss den bästa franssalongen för ögonfransförlängning i Västerås. Här kan du få både klassiska singelfransar och den modernare varianten volymfransar, som ger ett fylligare intryck. För prislista och svar på vanliga frågor kan du surfa in på Hud och fransars hemsida. På hemsidan svarar salongen på frågorna:

Hitta hit!

Lash and Brows

Lash and Brown är experter på fransförlängningar och har flera alternativ du kan välja mellan. Den kortaste fransbehandling är 30 minuter men de har också behandlingar på 60 och 120 minuter. Här finns det en stor möjlighet att anpassa tiden och upplägget på behandlingen efter dina behov.

Det uppskattar vi!

Här kommer du till Lash and Brows facebooksida!

Här ligger Lash and Brow!

Lacibeauty

Denna salong erbjuder både singel- och volymfransar, tillsammans med mycket annat inom avkoppling och skönhet. Här kan du förutom fransbehandling njuta av en ansiktsbehandling, massage, vaxning med mera. Som du förstår tar Lacibeauty hand om dig på ett ypperligt sätt!

Läs mer om Lacibeuty och se prislista!

Här ligger det!

Läs mer!