Köpa fransar till fransförlängning

Ni som kollar runt efter det perfekta fransförlängningsalternativet vet att utbudet är stort och det kan vara lite svårt att överblicka. Med bakgrund av detta har vi skapat en sida som ger dig en överblick över våra favoritmärken vi ständigt återkommer till!

Köpa fransar till fransförlängning

Ni som kollar runt efter det perfekta fransförlängningsalternativet vet att utbudet är stort och det kan vara lite svårt att överblicka. Med bakgrund av detta har vi skapat en sida som ger dig en överblick över våra favoritmärken vi ständigt återkommer till!

Fransförlängning – olika typer

När du bestämt dig för att göra en fransförlängning är det några frågor som du kommer behöva fundera på.

Singelfransar vs volym

Singelfransar

En lösfrans per naturlig frans är huvudregeln i denna klassiska metod. Detta innebär att du inte kan sätta dit fler singelfransar än så många naturliga fransar du har. Singelfransarna pekar i samma riktning som dina naturliga fransar.

Metoden passar för dig som vill ha ett naturligt (och mascaralikt) resultat. Har du däremot väldigt få fransar – då kan du kolla vidare på nästa alternativ!

Volymfransar

Volymfransar har kommit starkt den senaste tiden och här sätts 3-7 lösfransar per naturlig ögonfrans. Det är precis som namnet antyder volymen som blir en märkbar skillnad med dessa fransar (som även kallas för 3D-fransar). Kolla in volymfransar om du upplever att du har glesa fransar som skulle må bra av ett fylligare intryck!

Om du är på jakt efter volymfransar kan vi rekommendera XLNT Lashes volymfransar. Det är askar med 16 remsor och du väljer längd i spannet 8-15 mm. Fransarna ingår i XLNT’s platinumserie. Med dessa fransar kan du göra både ”volymfransförlängning” och ”russian volume”. Vi kan lova att du inte blir missnöjd med kvalitén då de är gjorda i ett påkostat syntetmaterial som imponerar på oss. Trots att de är gjorda i ett syntetmaterial ser fransarna väldigt äkta ut.

Vilken sort är du?

Om du behöver bläddra runt bland produkter för att få ett hum om vad som skulle passa dig kan vi rekommendera Bellestore. De har både singel-, färgade- och volymfransar. Du väljer smidigt i menyn till vänster vad du vill kolla närmare på.

Du kan också hitta tillbehör, rengöring och ”allt” som har med fransförlängning att göra på samma sida. På Bellestores hemsida är det väldigt lättnavigerat. Skulle du söka efter något du inte hittar har de en chatt där du får återkoppling med en gång från deras experter. En stor fördel med denna hemsida är också att priset i de allra flesta fall ligger lägre än konkurrenterna.

Black Diamond-fransar

Det har blivit allt mer inne att göra en ”Black Diamond”-fransförlängning. Känns det uttrycket bekant? Metoden baseras på platta fransar (flat lashes) och ger ett mörkt och fylligt intryck. Perfekt för dig som är ute efter en mer kraftig och ”intensiv” känsla på dina fransar.

Fransförlängning -
Produkter och varumärken

Eylure-fransar

Ett av de mest kända märkena inom lösögonfransar är Eylure, ett anrikt varumärke från London. De har ett stort utbud av allt som har med ögonfransar att göra och Eylure anses av många vara de som kan lösögonfransar bäst i hela världen. Märket grundades av två bröder som jobbat med makeup i Hollywood.

Chansen är stor att du hittar just din inriktning du söker i Eylures utbud – det finns helt enkelt något för alla. Fördelen med en leverantör som har flera sorters lösögonfransar i sitt stall är att när du fått in applicerings-tekniken på en modell följer resten av modellerna samma tillvägagångssätt.

Här hittar du Eylure!

Vad sägs om att välja mellan nästan 30 olika lösögonfransar? Vi vågar lova att du hittar en favorit i det stora Eylure-utbudet! Börja med att testa deras ”Complete Starter Kit” om du vill komma igång på ett enkelt och smidigt sätt! Då Eylure har många modeller i sortimentet rekommenderar vi dig att testa runt för att hitta din favorit.

Många lösögonfransar kostar mindre än en hundralapp. Priset ger dig möjlighet att testa runt – kanske vill du ha en viss modell till vardags och en till lite mer festliga tillfällen? Testa också runt bland olika längder på fransarna. Olika längder passar olika ögonformer. Hitta den optimala fransen för just dina ögon!

Coloran-fransar

Det blir allt vanligare med färgning av ögonfransarna! Ett kul komplement till förlängning, tycker vi. Det är faktiskt ett svenskt märke som ligger i framkant när det kommer till just färgning. Coloran är namnet på varumärket som fortsätter att locka nya generationer köpare.

Låter detta intressant kan du kolla in en guide till ögonfransfärgning med hjälp av Colorans produkter.

Utforska Colorans utbud och färger!

På Apotea.se kan du välja bland färgerna:

Vill du kolla närmare på produkterna rekommenderar vi att utforska Apoteas utbud av Coloran.

Ardell-fransar

Ardell är världens mest köpta lösögonfransar. Ett kvitto så gott som något på den höga nivå som hålls, år efter år. Ardell har blivit en favorit hos skådespelare och makeup artists världen över och vi förstår varför. Fransarna är lätta att applicera och materialen känns överlag väldigt genomarbetade. Ardell är i toppen för att stanna!

Kolla in Ardells utbud!

Du kan lätt anpassa din stil med Ardells breda utbud. Här finns fransar i flera färger och modeller. De fokuserar också på tillbehör som underlättar appliceringen, något som flera andra företag på marknaden inte lägger krut på. Vi gillar deras helhetstänk! Här kan du kolla närmare på deras olika lösögonfransar! Ända sedan sjuttiotalet har fokus legat på att skapa ”realistiska fransar” med volym, utan att de ser fake ut. Du kan med andra ord vara säker på att få ett väldigt naturligt resultat med deras fransar. Vi lyfter på hatten och konstaterar att Ardells fransar länge varit i den absoluta toppen. Vill du ha ett naturligt resultat är det Ardell du ska vända dig till!

Läs mer!